Hur korrekt satsar i poker?

Pokerspel

Hur korrekt satsar i poker?

Nybörjare, som är helt övertygade om att bara framgångsrika kort är viktiga i poker och i poker online, blir slutligen besvikna. För att lyckas i kampen mot motståndare spelas en viktig roll av den värdefulla förmågan att satsa. Klokt att hantera dem kan man få en fördel och öka sin belöning avsevärt när man ska spela poker online. Hur korrekt satsar i poker? Det är mycket enkelt – att hantera banken, styrd av logik, matematisk beräkning och utan att försumma psykologiska nyanser.

Bets – en slags “signal” för motståndaren, på grundval av vilken han drar en slutsats om dina kort. Varför inte dra nytta av detta? Det är logiskt att en stor satsning betyder beredskap för risk och starka kort på händerna, en liten – ett tecken på försiktighet. Men att lägga för mycket är farligt, rädda motståndare är helt enkelt rädda för att svara. För lite är inte heller ett alternativ – motståndarna kommer bara “billiga” att samla sina oavslutade kort i sina händer. Spelarens huvuduppgift är att hitta en rimlig balans genom att bestämma optimal satsning.

Förmågan att göra spel är föremål för strikta lagar och handel bygger på detta. Det finns så kallade “obligatoriska” bidrag, de kan skilja sig åt i vissa versioner av poker. Dessa inkluderar de stora och små «blinds». Det finns en mer etablerad satsning, det är obligatoriskt i alla typer av poker före distributionen, så är den ursprungliga banken bildad.

Vilka är storleken på online poker satser?

Satsnings storlek – bank

Dessa satsningar är bra när händerna är klart starka kort och motståndaren – mycket svagare. Som man vet är poker ett spel av antaganden. Professionella råder inte i sådana fall att vara alltför försiktiga, sänka satsningen och ge fienden en utmärkt chans att svara.

Satsnings storlek – 2/3 av banken

Denna storlek föredras av många proffs. Det är idealiskt om händerna är sårbara eller det finns en kombination som inte kan kallas stark, men motståndaren har en oavslutad kombination. Hastigheten på 2/3 av banken kommer att undvika betydande förluster och tvinga motståndaren att betala för de “nödvändiga” korten.

Satsnings storlek – 1/2 av banken

En satsning en halv storlek kallas “måttlig”, med det kommer spelaren inte att förlora någonting praktiskt taget. Detta kan vara en bra lösning om man får en kombination av tre identiska / två par eller när motståndaren försöker försäkra sig om att han har en mycket stark kombination. Det är viktigt att rimligen bedöma sannolikheten att vända ett kort från bäst till värsta.

Vilka är några effektiva tips för att satsa på online poker?

Om man är i ett spel med starka spelare, gör en tvåblind check satsning. Om de är försiktiga – sannolikt på händerna en bra kombination.

Gör stora satsningar – om man har en vinnande kombination på sina händer och inte gör stora satsningar – när man har svaga kort. För oerfarna spelare är det bättre att göra samma satsning under spelet. Samtidigt kommer slumpmässiga insatser att lura motståndare och de kommer inte att kunna gissa vilka kort du har.

Betting i poker är ett bra sätt att manipulera, om man kan läsa rivaler, behåll medvetenhet och uppmärksamhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *